luni, 9 mai 2011

CIORBA DE PERISOARE

 O ciorba de perisoare mai altfel -fara orez-dar la fel de buna daca nu chiar mai gustoasa decat varianta traditionala
Asadar avem nevoie de:
-3 morcovi potriviti de mari
-2 cepe
-o felie generoasa de telina
-1 legatura de patrunjel
- 2 fire de leustean
-1/2 pahar de pasta de ardei
-1/2 l bulion
-4-5 linguri smantana
-400 gr. carne de porc tocata
-1 ou
-sare , piper,boia de ardei iute
Curatam legumele,le spalam si le taiem cubulete cam la fel de egale-asta ca sa fiarba la fel de repede,apoi le punem la fiert in apa rece.
Pregatim si perisoarele,amestecand carnea cu oul si condimentele,apoi modelam bilute de carne pe care le punem sa fiarba alaturi alaturi de legume .

Lasam  la foc mare si cand e fiarta carnea ,adaugam si bulionul,pasta de ardei si smantana.
Potrivim ciorba de sare si piper  si servim presarat deasupra cu frunze verzi de patrunjel taiat marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...