marți, 10 mai 2011

CAS PANE

Uite ce pot face doua maini dibace ...si cateva feliute de cas proaspat -cas pane.
Avem nevoie de
-cateva felii de cas taiate nici foarte subtire dar nici gros,asa potrivite
-2 oua
-faina
-pesmet
-sare si piper


Prima data dam feliile de cas prin faina bine de tot, sa se acopere pe de-a -ntregul sa nu avem surpize la prajit...surprize neplacute bineinteles, pentru ca la fel ca si cascavalul ,casul se topeste repede,cand e pus in tigaia cu ulei fierbinte.
Dupa ce l-am ''tratat'' cu faina in dam si prin ouale batute cu sare si piper ..sa puneti mai multa sare fiindca ,casul e dulce.
Inainte de baia de ulei fierbinte ,il  facem o crusta de pesmet,astfel va fi crocant.

Se servesc imediat dupa ce le-am terminat de prajit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...