marți, 19 iulie 2011

PREMIU

In sfarsit am gasit  o clipa libera sa va pot arata ce minunatie am castigat la concursul "Gatesc cu gust" ,la editia cu numarul 14 ,numar care se pare ca  mi-a purtat noroc pe Ardei-iute.Am fost onorata sa vad ca am castigat la un concurs unde au fost concurente  una si una , toate cu retete minunate  asa ca multumesc inca o data si pe aceasta cale organizatorilor si sponsorilor.
Nu am vrut doar sa va arat cuptorul Whirlpool JT 356 WH

pe care l-am primit de vreo cateva saptamani -stiu ,ar trebui sa-mi fie rusine dar chiar nu am avut timp-ci am vrut sa si incerc ceva in el.....asa ca am optat pentru pizza.
O pizza mai rapida de atat nu cred ca se poate -in aproximativ 10 min. a fost gata.
Aici  poze inainte si dupa10 minute

Stiu ca exista discutii in legatura cu folosirea microundelor ,chiar pot sa zic ca ma situez in tabara contra microunde dar tot eu zic -sunt pestisor asa ca am o fire duala-deci  am scuze :)) ,ca daca le folosesc odata pe luna nu se intampla nimic.
Sa revenim la pizza mea ultrarapida  - a fost mai mult decat delicioasa ,am folosit acelasi aluat si toping ca si in cazul  melcisiorilor ,cu asta stiu ca nu dau gres niciodata.doar ca de data asta totul s-a petrecut mult mult mai rapid si mi se pare ca a iesit chiar mai gustoasa decat facuta la cuptorul aragazului.
Astea fiind zise va las sa va serviti si voi  cu o feliuta de pizza  aburinda.

S-aveti pofta!

2 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...