vineri, 22 iulie 2011
PULPE DE PUI MARINATE IN KEFIR
Daca tot s-a facut rece afara ( din nou) putem da drumul la cuptor sa pregatim pulpe de pui... cu cartofi noi cum altfel...
De data asta am facut o marinata din
-kefir
-usturoi
-sare,piper,boia
-rozmarin
Amestecam toate astea dupa care plasam pulpele spalate si curatate bine -eu le-am parlit cam tare,da' decat sa vad pene prin farfurie mai bine asa :)) -in kefirul astfel condimentat.Am lasat peste noapte intr-un recipient cu capac,la frigider.
A doua zi am scos pulpele si le-am dat la cuptor alaturi de sferturi de cartofi noi .
Mi-a placut mult cum au iesit -foarte fragede si fara sa se usuce deasupra.
Alaturi de o salata de vara si un strop de mujdei de usturoi sunt exceptionale.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu