miercuri, 31 august 2011
PASTA DE VERDETURI
...mai exact de patrunjel ,telina si leustean...fiecare separat -asa am facut eu .
E simplu de tot-se spala manunchiurile de verdeata si se pun cu totul ( codite/tije) la cutitele robotului .Adaugam si sare grunjoasa ,dupa gust ,apoi lasam masinaria sa marunteasca turnand ulei din cand in cand, pana ajungem la consistenta dorita..Cand credem ca ne place rezultatul ,punem pasta obtinuta in borcane,lasand loc deasupra pentru un guleras de ulei.
Punem capacul si pastram la frigider.
Cu cat mixam mai mult cu atat culoarea pastei va fi mai deschisa de aceea diferenta de nuanta intre leustean -pe care l-am vrut mai marunt si patrunjel si telina -care nu ma deranjeaza daca sunt mai mari :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
La tine poate sa vina iarna ca esti pregatita!
RăspundețiȘtergereEh TEO...inca nu ..ar mai fi una alta de facut :)
RăspundețiȘtergere