miercuri, 29 iunie 2011

PIEPT DE PUI IN CRUSTA CROCANTA


Azi -o mancare usoara si rapida-cum altfel  :)..piept de pui moale intr-o crusta crocanta de pesmet ,facut la cuptor.
Avem nevoie de
-1 bucata piept de pui dezosat si fara pielita
-3-4 oua
-pesmet
-condiment Kotany pentru friptura de pui
Feliem ,dupa care batem cu ajutorul ciocanului pentru snitele,pieptul de pui.Ca sa nu se franjureze pieptul de pui cand il bat,intotdeuna il pun intre 2 foi alimentare sau ca in cazul asta intr-o punga de plastic ceva mai tare.

Fileurile astfel obtinute le condimnetam cu praful Kotany pentru pui si le lasam sa stea cateva minute sa se aromatizeze bine carnea.


Batem ouale usor ,cu furculita ,potrivim de sare ,apoi luam fiecare felie de carne si o dam prin pesmet apoi prin oul batut si din nou prin pesmet.Dupa ce am procedat la fel cu toate feliile,punem in oul ramas-daca nu v-a ramas ou mai spargeti unul si bateti din nou cu furculita-o lingurita de condiment pentru pui si omogenizati bine.Mai trecem inca o data feliile de piept de pui prin oul astfel condimentat apoi le punem intr-o tava unsa cu ulei si dam la cuptor.

Cand s-a rumenit pe o parte intoarcem ,sa se rumeneasca si pe cealalta parte,apoi le scoatem si le servim calde langa o salata sau o garnitura de cartofi, in cazul asta-cartofi natur.
S-aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...