joi, 23 iunie 2011

DOVLECEI PANE


Este cineva care sa nu fi mancat vreodata dovlecei pane?...nu cred..acest mod de pregatire al dovleceilor se afla in repertoriul fiecarei gospodine si e atat de simplu ca si un copil i-ar putea face in doi timpi si trei miscari :)
Am folosit
-1 dovlecel
-3 oua
-faina
-sare si piper
-ulei pentru prajit
Incepem cu dovlecelul-il spalam si curatim de coaja dupa care il taiem feliute subtiri sau -cum imi plac mie -o idee mai groase sa se simta dovlecelul :)

.Presaram rondelele cu sare si lasam sa stea o jumatate de ora -1 ora, pana isi lasa apa si se inmoaie un pic.
Odata inmuiate, luam fiecare felie de dovlecel si-o trecem prin faina

apoi prin ouale batute cu sare .

Prajim in ulei incins pe-o parte si pe alta apoi le scoatem pe un servet de hartie sa scapam de surplusul de grasime.
Servim calzi si neaparat cu mujdei de usturoi :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...