marți, 7 iunie 2011

TERCI DE OVAZ CU CAPSUNI


 V-am zis ca o sa revin cu varianta de vara a terciului de ovaz,cu una din ele ca exista nenumarate combinatii-cum zice vorba englezeasca'' the sky is the limit'' :)
De data asta am folosit
-400 ml. lapte
-9 linguri fulgi de ovaz
-340 gr. capsuni
Pentru inceput punem laptele la fiert

si cand da in clocot adaugam fulgii de ovaz si lasam sa fiarba pana ovazul absoarbe tot laptele

 spalam capsunele ,le curatam de codite si le taiem feliute



apoi le amestecam cu fulgii de ovaz fierti

Cine doreste mai dulce poate adauga miere,eu nu adaug indulcitori la acest fel si nu am avut niciodata reclamatii de la cel mai mofturos dintre mofturosi 
Asta e tot -un mic dejun rapid si sanatos





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...