miercuri, 9 mai 2012

CARTOFI NOI CU SOS DE SMANTANA



 O mancare in care se regasesc aromele primaverii.
Avem nevoie de
 -cativa cartofi noi
-ulei
-sare,boia,piper
-branza de burduf,de oaie
-smantana
-marar
-usturoi
-sare si piper
Spalam cartofii bine ,fara sa-i curatam de coaja,si ii dam la cuptor,intr-o tava unsa cu ulei.
Facem un sos din ulei si condimente (sare ,piper,boia),cu care stropim din cand in cand cartofii,pana ce acestia se coc.
Cat timp stau cartofii in cuptor,sfarmam branza cu furculita,o amestecam cu smantana,sare si piper si cu mararul spalat si taiat marunt.
Pisam si usturoiul si il adaugam sosului de smantana.
Servim cartofii calzi ,cu sos din belsug pe sau langa ei.
Delicios !

4 comentarii:

  1. Foarte gustosi si cei vechi daramite cei noi!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioi ce buni sunt, ce bine ti-a iesit poza ! :P

    Sa mananci pana nu te mai poti misca nu alta :D

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...