joi, 4 august 2011

SALATA DE FASOLE VERDE


Daca tot e vara ,e obligatoriu sa profitam din plin de legumele proapete..si cum pastaile nu-mi lipsesc din frigider/camara, le gatesc in toate felurile posibile.
De data asta va servesc cu o salata de pastai cu maioneza subtiata cu kefir..altfel nici nu vreau sa aud de maioneza :).
Avem nevoie de pastai curatate  de codite,spalate pe care le vom fierbe in apa clocotita cu sare pana ce se inmoaie binisor,nu fierte fleoasca :).Le lasam sa se raceasca dupa care le taiem cu cutitul in bucatele  mici .
Preparam si maioneza din 1 galbenus,.mustar ,zeama de lamaie si ulei-cred ca toata lumea stie cum se face  :) ,maioneza pe care o amestecam apoi cu 3-4 linguri kefir sau  iaurt ,acrisor sa fie, sa taie gretosenia :)

Peste sosul obtinut punem pastaile ,usturoiul pisat,sare si piper dupa gust.

Dam la recce dupa care servim cu rosii .
S-aveti pofta!

4 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...