O supa de vara ,cu legume proaspete din gradina....
Am avut asa
- 1 piept de pui
- 1 dovlecel
- 2 morcovi
- 1 felie telina
- 1 ardei
- 6 catei de usturoi
- 1 ceapa
- smantana
- marar
- cateva linguri de ulei + aprox .3l apa
Odata spalate si curatate taiem toate legumele cubulete si le punem la calit in ulei .Cand sunt inmuiate bine adaugam pieptul de pui ,intreg l-am pus eu ,adaugam apa si lasam sa fiarba.
Adaugam si dovlecelul dupa ce au fiert de jumatate morcovii si celelalte surate ale lui.
Incercam carnea cu o furculita si o scoatem afara cand e fiarta si o rupem fasii de pe os ,apoi o punem din nou in oala.
Potrivim de sare ,piper ,usturoi.
Punem si cateva linguri de smantana diluata in supa, intr-un bol separat ,apoi turnat totul peste supa din oala-asta ca sa nu se branzeasca.
Oprim focul si presaram marar taiat marunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu