vineri, 6 iulie 2012
PASTAI AITE
De cand cu caldurile astea , mancaricile care se fac repede sunt preferatele mele..
Asa si cu pastaile = fasole verde , aite = cu usturoi se fac foarte rapid si sunt foarte gustoase si usurele ,nici nu simti ca ai mancat :)
Avem nevoie doar de pastai ,usturoi mult dupa mine :) ,sare ,un strop de apa si la fel de mult ulei.
Cuartam pastaile de codite si le spalam in mai multe randuri cu apa calda.
Intr-o tigaie incingem cateva linguri de ulei ,aruncam apoi pastaile curatate si rupte in bucatele mai mititele Amestecam prin ele doar atat cat sa se acopere bine pe toate partile cu ulei apoi stingem cu un strop de apa.Punem capacul peste tigaie si lasam pastaile sa se inabuse.
Cand sunt fierte dar totusi inca ferme ,adaugam usturoiul pisat si sare .Mai lasam un pic pe foc sa se combine aromele apoi mancam cum altfel decat cu ..pofta :) ca sunt tare bune...un pic lipicioase de chiar te lingi pe degete :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu