vineri, 3 august 2012

CARTOFI CU ROZMARIN



La cuptor,cu rozmarin si catei de usturoi zdrobiti......cu ulei si sare mare ..hmm un deliciu simplu care se face singur :)
Ingredientele le-am cam zis :) dar azi am chef sa ma repet ...deci
-cartofi noi
-rozmarin
-sare
-ulei
-cativa catei de usturoi
Spalam bine cartofii ,fara sa indepartam coaja,asa ca ii frecam cu un burete pana ne trec apele :)
Care-s mai mari ii taiem in doua ,aia mai mici raman intregi.
Curatam cativa catei de usturoi ,mai multi = mai bine :), dar nu de tot , sa ramana totusi cu un strat de ''pijamale'' apoi ,cu lama cutitului ii storcim bine .
Presaram ulei peste cartofi, amestecam sa se unga pe toate partile, presaram sarea, adaugam crengutele de rozmarin si usturoiul maltratat :) si amestecam din nou .
Punem cartofii intr-o tava si dam la cuptorul incins pana ce furculita intra usor in ei.
Sunt bestiali ..cand musti din ei si le plesneste coaja.. hmmmm..cat .despre usturoiul care se caramelizeaza de umbli apoi sa-l cauti printre cartofi nu mai zic nimic :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...